Lyngdal bibelcamp

God start på Bibelcampen

Leirsjef Anja Ulveseth Heggen er godt fornøyd første uke på Lyngdal Bibelcamp.

Administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen i Indremisjonsforbundet er ferdig med sin uke som leirsjef på Lyngdal Bibelcamp.

− Det har vært en god oppstart på Bibelcampen. Nå er det slik at det er alltid flere som kommer innom i helgen. Vi har hatt utrolige fine møter og nydelig sang. Det har vært god stemning og godt vær. Slik oppsummerer hun Bibelcampens første uke.

Variert program
Programmet har blant annet bestått av bibeltimer med Gunnar Ferstad og Andreas Evensen, sang og musikk ved blant annet Ragnhild Nesse med band, Vidar Sangolt og Logos og konsert med Mathias og Pernille Fjalsett og Nancy Karine Sangolt. Så er det eget program for barn og unge, kids camp og ungdomscampen.

Positive tilbakemeldinger
− Noe nytt i år sammenlignet med tidligere Bibelcamper?

− Det er flere som har kommet for første gang, og som er positivt overrasket over det gode programmet og det gode barne- og ungdomsarbeidet. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, forteller Ulveseth Heggen og nevner eksempler på noen av tilbakemeldingene.

− «ungdommene mine vekker meg midt på natta for å fortelle om det de har hørt», «jeg har blitt dobbelt velsignet», «det vestlandske (!) har den gode forkynnelsen», «jeg har ikke ord for hva denne uka har betydd for meg», «jeg kunne ha sittet en time til på møte − dette var bare fantastisk». Det er dette vi virkelig ønsker med campen, og det er kjekt å få høre slikt!

Godt samarbeid
Leirsjefen ønsker også å trekke frem at det er et godt samarbeid med KVS Lyngdal

− De legger veldig godt til rette for at alt det praktiske glir greit. Og teamet på Bibelcampen, kids camp og ungdomscampen gjør en kjempejobb.

Den første uken har det ifølge Ulveseth Heggen vært mellom 100 og 300 personer på møtene. På ungdomscampen har det vært 50-60 ungdommer.

− Erfaring tilsier at det blir flere og flere som kommer utover i juli, ettersom flere begynner på ferie, sier Ulveseth Heggen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.